Poetsen

Naast alle andere werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van sloepen en tenders. Wij gebruiken geselecteerde producten en staan achter onze producten. Wilt u uw boot weer laten glanzen? Neem dan contact met ons op.

Algemene informatie

Door de verschillende weersomstandigheden, varen, regen en kalk wordt de gelcoat of de lak van de boot steeds slechter. Als je hier niks aan doet, ontstaat er verkleuring. Om dit te voorkomen adviseren wij om periodiek uw boot schoon te laten maken en te laten behandelen door ons. Hierdoor blijft de boot in uitstekende conditie. Benieuwd naar wat wij voor resultaten boeken? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Schoonmaken van het interieur

Naast het poetsen van de boot is er ook een optie om het interieur van uw boot door ons schoon te laten maken. Dan zorgen wij ervoor dat de boot netjes en schoon voor u klaar ligt als het vaarseizoen weer begint of stopt. Dit houdt in dat wij de verticale – en horizontale delen schoonmaken, de boot grondig stofzuigen, de vloer dweilen, de koelkast schoonmaken, de kasten afnemen, het toilet schoonmaken en alle andere onderdelen in de boot schoonmaken. Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden kan u contact met ons opnemen via het contactformulier hiernaast.