Jaarstalling

Wij bieden service zonder zorgen! Een boot is een kostbaar bezit, deze wilt u daarom in perfecte staat houden. Nautisch Kwartier De Evenaar neemt deze zorgen graag uit handen en zorgt ervoor dat uw boot in de zomer in het water ligt en in de winter op de kant.

In de winter

Bij winterstalling bieden wij een plek buiten of binnen. Wanneer uw boot buiten in de stalling staat heeft u de keuze om uw boot in te laten pakken met krimpfolie. Er is heel veel mogelijk.

In de zomer

Nautisch Kwartier De Evenaar heeft een gezellige haven en plek voor 80 boten. Alle boxen zijn voorzien van een lange zijsteiger. Daarnaast is de haven makkelijk bereikbaar vanaf het water, het water is golf-vrij waardoor uw boot rustig ligt. De Loosdrechtse Plassen zijn 5 minuten varen en naar rivier de Vecht 10 minuten.

Onderhoud

Wij maken u boot graag winterklaar en zomer klaar voordat die de stalling of het water in gaat. Dit kan u zelf aangeven. Ook het schilderwerk kan aangepakt worden.

Parkeren

Wij bieden bij een zomer- en een jaarstalling een parkeerplaats aan. Deze parkeerplaats zit niet standaard bij uw ligplaats of stalling, hier rekenen wij extra kosten voor. Op de Scheendijk is het vanaf 1 april t/m 1 september betaald parkeren en er is vaak een tekort aan parkeerplaatsen. Wij kijken bij elke aanvraag naar de beschikbaarheid van parkeerplekken op ons terrein. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of geïnteresseerd in een jaarstalling neem dan via het contactformulier hiernaast contact met ons op.